A Ladbrokes szerint Harry Maguire nagy eséllyel nem lesz ott a kezdőcsapatban az angol válogatott Irán elleni vb-nyitómeccsén.

Miután klubszinten gyengén kezdte az idei szezont és hétfőn Németország ellen egy büntetővel jutalmazta a germánokat, a Ladbrokes fogadóiroda 1.72-es oddsot kínál arra, hogy nem lesz ott Gareth Southgate kezdőcsapatában Katarban.

Ami magát Southgate-et illeti, a Ladbrokes 1.40-es szorzót ad arra, hogy nem ő irányítja majd Anglia első meccsét a világbajnokság után, míg 2.75-ös odds szerepel arra a kimenetelre, hogy mégis ő marad az angol válogatott menedzsere.

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője így nyilatkozott:

"Gareth Southgate számára nem is alakulhattak volna ennél rosszabbul a dolgok, ami a világbajnoki felkészülést illeti, és az oddsok is azt sugallják, hogy ez lehet az utolsó tornája a válogatott menedzsereként."

A következőt fűzte bejelentéséhez:

"Annak ellenére, hogy látszólag eddig Southgate támogatását élvezte, úgy tűnik, hogy a legutóbbi hiba lehetett az utolsó csepp a pohárban és Harry Maguire elveszíthette esélyét az Irán elleni kezdőcsapatba való kerülésre."

Végezetül íme egy rövid kompiláció a "Harry Maguire mémgyárból":

A 2022-es világbajnokság november 20. és december 18. között zajlik, Katarban. Az angol válogatott a torna B-csoportjába került, Iránnal, az Egyesült Államokkal, valamint Walesszel.

A bet365-nél nagyon gazdag kínálatot találtok már most az idei világbajnokság különböző eseményeire. Nézd meg őket itt.