Szoboszlai Dominik 1-0-ra legyőzte Törökországot bombagóljával a Nemzetek Ligája új idényének csütörtöki nyitányán.

A Red Bull Salzburg sztárjával utazó tartalékos csapat az első félidőben jobban játszott esélyesebb ellenfelénél, de nem tudott vezetést szerezni. A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, ám az osztrák klubcsapat légiósa a 80. percben 30 méterről, szabadrúgásból betalált, így Szoboszlai Dominikék megszakították 36 éven át tartó nyeretlenségi sorozatukat Törökországban.

A 19 éves csatár olasz szakvezetője a mérkőzés után a következőket nyilatkozta: "Az első félidőben az eddigi legjobb teljesítményt nyújtotta a válogatott, mióta én vagyok Szoboszlai Dominik szövetségi kapitánya. Igazi csapatmunka volt ez a mai győzelem, ami önbizalmat ad a folytatáshoz. Ez a rendszer igazából nem új, már játszottunk így kétszer. Az elmúlt tíz hónapban sok statisztikát néztünk át és azt láttuk, ezzel a felállással nagyon kevés lehetőséget adtunk az ellenfélnek".

A sorozat másodosztályának megfelelő B divízió 1. csoportjának második fordulóját vasárnap rendezik, amikor Szoboszlaiék 18 órától a szerbeket legyőző oroszokat fogadják a Puskás Arénában.

Az Unibeten Dominik újabb győzelmére 3.95-ös szorzón fogadhatunk, és izgatottan várjuk az ajánlatot Szoboszlai újabb találatára is.

A cikkben szereplő oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: 2020 szeptember 4., 12:00CET!

szeptember 06., vasárnap