Az Unibet Open a legmenőbb élő pókerverseny Európában, ahol az amatőröktől a profikig egyre több játékos küzd a hat számjegyű nyereményalapokért a kontinens legelbűvölőbb helyszínein. Idén vegyél részt te is az online selejtezőkön és kvalifikálj!

2007 óta az Unibet Open a nagyszerű pókerélmény szinonimája - nemcsak a legjobb versenyeket rendezik, hanem a csodálatos helyszíneket is kihasználják, és gondoskodnak arról, hogy minden Unibet Open-játékos jól érezze magát. 

Bukarestről szép emlékeket őriz az Unibet nagykövete, Dara O'Kearney is, hiszen a 2017-es Unibet Open Bukarest volt az a verseny, amelyen ő és David Lappin elkezdték kapcsolatukat az Unibet Pokerrel. Ezt nyilatkozta:

Bukarest, a kelet Párizsa, az egyik kedvenc játékhelyem. Hat évvel ezelőtt Bukarestben kezdtünk el Daviddel beszélgetni az Unibettel arról, hogy nagykövetek legyünk, és ez tényleg egy gyönyörű város, meleg, barátságos emberekkel és remek ételekkel.

A PokerFest Romániával együtt megrendezésre kerülő fesztiválnak a román főváros szívében található JW Marriott Bucharest Grand Hotel ad otthont. Jegyezd be a naptáradba a november 29. és december 3. közötti felejthetetlen eseményt, valamint a kiemelt főverseny dátumát is, amely november 30-án kezdődik.

Az 1100 eurós nevezési díjú főverseny mellett a fesztivál további kiemelt eseményei közé tartozik a 110 eurós nevezési díjú női verseny, a rangos 2200 eurós High Roller, a 220 eurós Pot Limit Omaha verseny, az 550 eurós Unibet Chip Race Mystery Bounty verseny és számos turbóverseny. Az ötnapos fesztivál a 330 eurós Unibet Opener-el indul, amely az első napon 13 órakor kezdődik.

Az utolsó nap is akciódús lesz, hiszen a főversenyen a Mystery Bounty 3. napja, egy €165-os mini főverseny és egy NLH hiper-turbó döntő mellett a bajnokot is kiválasztják. A Mini ME egy egyszeri visszalépős verseny, amely a főverseny tükörképe.

Az Unibet Open Bukarest versenyen a játékosok a játéktéren kívül is rengeteg lehetőséget kapnak a szórakozásra. Az Unibet a fesztivál kezdetén a Marriottban üdvözlő bulit rendez, amelyet szombat este a kihagyhatatlan Unibet Players Party követ.

Így működik az Unibet ajánlata:

  • Nyisd meg a póker alkalmazást a böngésződből vagy töltsd le mobileszközödre/számítógépedre.
  • Kattints a "Versenyek" fülre.
  • Írd be a keresőbe, hogy "UNIBET LIVE" és válogass az Unibet Open selejtezői között.
  • Versenyezz a többi póker játékossal és nyerj 2000 euró értékű úticsomagot!

Az Unibet Open csomag tartalma:

  • Részvétel a Main Eventen = 1100 euró útiköltség = 250 euró
  • Szállás négy éjszakára az ötcsillagos JW Marriott Bucharest Grand Hotelben
  • Reggeli és vacsora
  • Welcome drink és belépő egy exkluzív buliba
  • Unibet ajándékok

Játssz most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Felhasználási feltételek

  • Az Unibet Open selejtezői 2023. június 11. és 2023. november 19. között zajlanak.
  • A játékosok egyetlen úticsomagot nyerhetnek ugyanarra póker eseményre. A további úticsomag nyeremények törlésre kerülnek, nem ruházhatók át másra, nem transzferálhatók.
  • A játékosok a pókerkliensben a selejtezők leírásában meghatározott mennyiségű belépőt nyerhetnek. Ha a limitet túllépve több belépőt is szereznek, akkor a limiten felül szerzett belépők törlésre kerülnek, nem ruházhatók át másra, nem transzferálhatók.
  • A belépő/csomag nyerteseit az Unibet 3 munkanapon belül értesíti.
  • Ha az eseményt törlik a meghirdetett kezdői időpont előtt, akkor a belépő/csomag nyertesei felhasználhatják a belépőt/csomagot egy másik azonos vagy kisebb értékű élő eseményen. Az árkülönbözet készpénzben kerül kifizetésre.
  • Ha utazással kapcsolatos korlátozások (az esemény helyszínén vagy a nyertes élőhelyén) miatt az utazás nem lehetséges, akkor a belépő/csomag nyertesei felhasználhatják a belépőt/csomagot egy másik azonos vagy kisebb értékű élő eseményen. Az árkülönbözet készpénzben kerül kifizetésre.
  • A belépő/csomag megnyerése esetén, a nyeremény értéke elveszik, ha a játékos nem vesz részt az eseményen.
  • Ha egy esemény törlésre kerül, a visszatérítés az esemény szervezője által kibocsátott felhasználási feltételek alapján történik.
  • A felhasználatlan belépők bónuszpontok formájában lesznek kifizetve, a verseny teljesítése után. Például ha a játékos több belépőt is nyer egy eseményre, regisztrál és részt vesz az eseményen, akkor a verseny befejése után a felhasználatlan belépők bónuszpontok formájában kerülnek visszatérítésre.

Borítókép: Fotó: Shutterstock.com/Dragos Asaftei/Unibet