Idén karácsonyra már meg is van mit vehetsz életed nőjének, mi adjuk az ötletet, te csak egy jó sztorit kell fonj majd köré, hogy miért is pont ezt kapja millió más lehetőség közül. Sok szerencsét, az erő legyen veled!

Kezdjük a legelején. Mi is az a Colourpop?

A ColourPop Cosmetics, más néven Colourpop, egy amerikai kozmetikai márka, amelynek székhelye a kaliforniai Los Angelesben található. A vállalatot Laura és John Nelson testvérek alapították, termékeik weboldalukon könnyen elérhetőek és a világ szinte minden pontjára szállítanak. A kozmetikai cikkek egészen jó minőségűek és hatalmas követéssel rendelkeznek világszerte.

Na de ez miért érdekelhet minket?

A hasonló cégek között hatalmas a verseny, ami nem is csoda, mivel egy 62.46 billió dolláros amerikai piacról van szó, amiből mindenki szeretne egy darabkát. Emiatt a Colourpop folyamatosan olyan ötletekkel kell jöjjön, amelyeket máshol még nem használtak, újabb szegmenseit fedve le a vásárlóközönségnek.

Ilyenkor születnek meg a Hello Kitty, Sailor Moon, Baby Yoda, Bambi vagy akár Animal Crossing kollaborációk, amikor a cég kiad egy szemfesték palettát, rányomja Bambi cuki pofiját és a lányok visítozva vásárolják fel a készletet.

Idén nem ez történt és őszintén, bejön nekünk a legújabb vízió. Jelenleg egy NBA együttműködést is reklámoznak weboldalukon, Colourpop x NBA névvel és több híres csapat színei alapján kigondolt smink készleteket lehet vásárolni:

  • Los Angeles Lakers
  • Golden State Warriors
  • Chicago Bulls
  • Boston Celtics
  • Dallas Mavericks
  • Miami Heat

A csomagok tartalmaznak szemfestéket, smink hordozót, glittert, szemceruzát is apró matricákat, amivel a hölgyek kifejezhetik kedvenc csapatuk iránt való elkötelezettségüket és igazi NBA pomponlányoknak érezhetik magukat.

Szóval a képlet a következő: veszel karácsonyra az asszonynak egy 16 dolláros készletet (ha nagyvonalú vagy, 59 dollárt áldozol a teljes szettre, legyen meg minden), ezzel bevonva a hobbidba. Az adott hölgy, amennyiben nem kosárlabda rajongó, furcsállni fogja az elején az NBA tematikát, de hamar elfelejti mert értékelni fogja, hogy immár ő is része a te hobbidnak, “jaj de cuki ez az egész” alapon. Ezután tiéd a világ és míg ő a sminkkel játszik: fogadhatsz, meccset nézhetsz, egy hónapig biztosan nem hallod majd, hogy nem figyelsz rá eléggé.

Azt is mondhatod neki, hogy van annyira vagány és szexi mint az NBA csapatok táncoslányai, azért kapja ezt a csodálatos ajándékot, ezzel legalább két hónap nyugalmat nyerve a karácsonyi időszak után.

Szerintünk menő ötlet, kiszed a trutyiból és még a hobbidra is hagy időt. Amúgy meg, ha komolyan gondolnád a dolgot, a cég gond nélkül szállít Magyarországra!

november 03., szerda

december 25., szombat

december 26., vasárnap