A magyar válogatott játékos trénere sokkoló hírt közölt a Liverpool FC szurkolóinak, ugyanis bejelentette, hogy az aktuális idény végén távozik posztjáról.

Jürgen Klopp távozásának fő okaként a kimerültséget emelte ki, ami nem csoda, ugyanis 2015 óta irányítja a vörösöket.

A német vezetőedző irányítása alatt a Liverpool FC a következő jelentősebb eredményeket érte el:

  • Angol bajnoki cím (2019-20)
  • UEFA Bajnokok Ligája győzelem (2018-19)
  • UEFA Szuperkupa győzelem (2019)
  • Angol ligakupa győztes (2021-22)
  • Angol szuperkupa győztes (2022)
  • Angol FA kupa győztes (2021-22)

Az angol klubcsapat közösségi oldalain közzétett interjúban egyebek közt azt nyilatkozta, hogy döntését már novemberben kommunikálta a vezetőséggel, viszont úgy tartotta helyesnek, hogy a rajongók inkább most tudjanak róla, minthogy a szezon végén érje őket váratlanul a hír.

Az egyebek közt Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool FC 21 forduló után az angol Premier League élén áll, 5 ponttal megelőzve az őket követő Manchester City-t, aki viszont egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. 

A vörösökre angol ligakupa döntő vár február 25-én, az ellenfél pedig a Chelsea lesz, és az angol FA kupában is még versenyben vannak. Az európai porondon is helyt kell állnia Jürgen Klopp csapatának, az idei szezonban az UEFA Európa Ligában szerepelnek, ahol a legjobb 16 közé jutottak és következő ellenfelükre várnak.

Jürgen Klopp a német válogatott élén?

Nem sokkal a bejelentés után már meg is jelentek az első fogadási lehetőségek úgy Klopp következő csapatára, mint arra, hogy ki lesz a Liverpool FC új vezetőedzője?

A bukmékerek úgy gondolják, hogy Klopp következő munkája a német válogatott élén lesz, ami alig 1.11-es szorzóért játszható. Valamilyen szinten reális ajánlat, ha figyelembe vesszük a klubcsapatok és a nemzeti válogatottak terhelési szintjeinek közti különbséget.

Fogadási lehetőségek Jürgen Klopp új csapatára

Mindeközben a vörösök kispadján a legnagyobb esélyesként a korábbi játékosukat, Xabi Alonsót emlegetik, őt követi az aktuális másodedző Pep Lijnders (aki egyébként Kloppal együtt távozik a szezon végén, de szeretne saját edzői pályafutást felépíteni), a harmadik a listán pedig a francia világbajnok Zinedine Zidane, aki 2019-2021 között a Real Madrid trénere volt.

Fogadási lehetőségek a Liverpool FC új edzőjére

Hol fogadhatunk a Liverpool FC új edzőjére valamint Jürgen Klopp következő csapatára?

betfair
Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal! Útmutató Fogadás Útmutató
Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!
22Bet
100%-os befizetési bónusz akár 45.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz akár 45.000 Ft-ig

Szerintetek ki lesz Szoboszlai Dominik új trénere a következő szezonban? 

Borítókép: Fotó: daykung/Shutterstock