Jürgen Klopp, a Liverpool FC vezetőedzője a szombati sajtótájékoztatón egyebek közt azt is közölte, hogy Szoboszlai Dominik újra pályára léphet kisebb sérülése után.

A magyar idő szerint, vasárnap 11 órától megrendezett felkészülési mérkőzésen, a Liverpool FC angol csapat ellen lép pályára Szingapúrban, és ez nem más, mint a tavalyi szezon végén Premier Leagueből távozó Leicester City. 

Szoboszlai Dominik a Liverpoolba való igazolása óta pályára lépett a Karlsruhe elleni találkozón, amikor 45 perc játékidőt kapott Klopptól, majd a vörösök Greuther Fürth elleni találkozóját sérülés miatt kihagyta.

A mérkőzést, amelyen Szoboszlai újra pályára léphet, élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy fogadási egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy hogy van egy nyitott (még ki nem értékelt) fogadásunk.

  bet365 élő közvetítés

Pénzt hozna a házhoz Szoboszlai gólja

Természetesen fogadhatunk a magyar játékos első Liverpool mezében szerzett góljára is, hátha összejön neki. Az erre vonatkozó fogadási ajánlat a bet365-nél így mutat:

  • Szoboszlai Dominik szerzi a mérkőzés első gólját @ 8.00
  • Szoboszlai Dominik szerzi a mérkőzés utolsó gólját @ 8.00
  • Szoboszlai Dominik bármikor gólt lő a meccsen @ 2.75

A bet365 fogadáskészítőjének köszönhetően akár bizonyos kimeneteleket kombinálhatunk. Ezek közül kiemeltünk kettőt:

  • Szoboszlai Dominik gólt lő és a Liverpool nyer
  • Szoboszlai Dominik gólt lő, és mindkét csapat betalál

Tudtad? 
A bet365-nél mostantól a Skrill fizetési eszköz elérhető úgy az új, mint a régi játékosoknak is egyaránt. Ha pedig egyéb bankkártya nélküli megoldásokat keresel, akkor a Paysafecard egy jó megoldás lehet.
Kérdéseiddel fordulj nyugodtan hozzánk.

Végül pedig tudjuk a magyar válogatott játékosról, hogy szereti távolról kóstolgatni az ellenfél kapusait, így ha mi góljaiban gondolkodunk, akkor talán a legjobb választás a következő lehet.

Szoboszlai Dominik 16-oson kívülről szerez gólt @ 6.50

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 30. 7:5 UTC.

július 30., vasárnap

Borítókép: Fotó: charnsitr/Shutterstock