Egy megnyert meccset buktunk el a törökök ellen, így a szerbek elleni találkozó sorsdöntő lesz.

Vasárnap délután 15 órától a címvédő Szerbia ellen játssza a magyar női kosárlabda -válogatott az utolsó csoportmeccsét, amelyet ha megnyer, még a csoportelsőség is szóba jöhet.

A szlovákok elleni győzelem után joggal reménykedtek Székely Norbert tanítványai a Törökország elleni jó folytatásban, ami majdnem össze is jött, hiszen a magyar csapat szinte végig előnyben volt a mérkőzés során. Sajnos a fordulópont akkor jött, mikor nem lett volna szabad, a mérkőzés végén, és sajnos egy pontnyi különbséggel a török csapaté lett a győzelem. 

Mit tippelsz a szerbek elleni meccsre?

A vasárnapi játéknap programja:

június 18., vasárnap

Magyarország - Szerbia Stream

A vasárnap délutáni Magyarország - Szerbia találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Adam Vilimek/Shutterstock