Nincsenek jó emlékeink a törökökről, de finomítani lehet a történeten. 

A szlovákok elleni csütörtöki győzelem után pénteken Törökország együttese vár a magyar női kosárlabda-válogatottra.

A magyar csapat egyértelmű célja a csoportból való továbbjutás, melyhez a sikeres első lépésen túl is van a csapat. Viszont a szlovákok elleni győzelem még kevés ahhoz, hogy elkönyvelés alá kerüljön a továbbjutás, azért még feltehetően még némi tevékenységre is szükség lesz. Az is lehet, hogy elég lesz két pont is a továbblépéshez, de nagy hiba lenne Dubei Deboráktól, ha tátott szájjal várnák a sült galambot. 

Tippek, vélemények?

június 16., péntek

Magyarország - Törökország Stream

A péntek délutáni Magyarország - Törökország találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Adam Vilimek/Shutterstock