Fogadnál a hétfő esti rangadóra ingyen? A Bet365-nél megteheted! Íme, hogyan... 

A Premier League 2. fordulójában már egy hatalmas rangadót rendeznek, melyen a manchesteri vörös ördögök a londoni kékeket fogadják az Old Traffordon.

Izgalmas mérkőzésre számíthatunk, főleg annak tudatában, hogy mindkét csapatnál hatalmas változások történtek. A United Ferguson nélkül szerepel egy negyed évszázad után, míg a Chelseanél újra a kispadról írányít a "The Special One". 

Man Utd - Chelsea

Manchester United - Chelsea (Fotó: peatc)

Hétfő esténk tehát szórakoztató lehet ezen mérkőzés megtekintésével. Viszont még szórakoztatóbb lehet, ha fogadunk is a mérkőzésre, s bónuszként egy ingyenes fogadásban is részesülünk.

Ingyenes fogadás? De hogyan? 

Tegyél meg egy mérkőzés előtti fogadást a Man Utd v Chelsea találkozóra, és a bet365 megajándékoz egy azonos értékű ingyenes élő fogadással erre a mérkőzésre.
Ha nincs még bet365 számlád, nyiss egyet ITT, és használd ki a 15000 HUF kezdőbónuszukat is!

Ahhoz, hogy jogosult legyél az ingyenes élő fogadásra, egyszerűen tegyél egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadj a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Ingyenes élő fogadásod a szokásos módon kell fizetned és megtenned, és ha ELSŐ élő fogadásod veszít, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (max 3000 Ft*).

Tudj meg többet a Bet365 irodáról: Bet365 Bemutató

 

Fogadj Ingyen ITT!