Közösségünk tagjai hónapról hónapra bebizonyítják, hogy mennyire aktívak, kommunikatívak és milyen remekül tudják előnyükre fordítani fogadási ismereteiket, ugyanakkor segítve a frissebb tagokat is, amikor szükség van erre.

Szeretnénk elismerésünket kifejezni tehát azon tagok felé, akik egy adott hónapban kimagasló teljesítményt nyújtanak a legjobb tippek terén vagy akár más játékok és versenyek alatt sikerül jó eredményt elérniük. 

Ennek érdekében havonta jelentkezni fogunk egy dedikált cikkel, ahol felsoroljuk a kiemelkedő tippeket, hiszen úgy gondoljuk ezeket a pillanatokat érdemes megünnepelni és kielemezni. 

Ugyanakkor minden év lejártával egy összesítő cikkel rukkolunk elő, ahol megtekinthetitek az év legjobb pillanatait és természetesen azt, hogy kik voltak azok a fórumtagok, akik ezeket összehozták.

Csapjunk hát a lecsóba és elemezzük a márciusi hónap legtutibb tippjeit!

A szorzók harca - a márciusi hónap 5 legnagyobb fogása oddsok alapján

A márciusi hónap legnagyobb fogását, szorzók alapján minden kétség nélkül dlajos hozta össze, amikor 36.00-ás oddson tippelt a Futbol Club Ordino - Penya Encarnada mérkőzésre. Pontos eredményre fogadott és jött is a jóslat, mivel az andorrai Primera divízió összecsapásán a Penya Encarnada d'Andorra 3-0-ra verte a házigazda Ordinót. Gratulálunk a kiváló jósképességhez!

dlajos-futbol-club-ordino-2023-04-04 at 13.33.47

Várda64 a Magyarország - Bulgária mérkőzés alkalmából úgy gondolta, első félidei pontos eredményt tud mondani, ezért tippelt is 23.00-ás oddson, ezért amikor a magyarok 3-0-ra vezettek a bolgárok ellen az első játékrész végén, számára nem csak nemzeti büszkeségből származhatott az öröm. Remek tipp volt, hatalmas élmény lehetett a dupla siker.

Várda-Magyarország-Bulgária-2023-04-04 at 13.44.26

A harmadik helyen ebben a felsorolásban ugyancsak Várda64 szerepel, hiszen a múlt hónapban 18.00-ás szorzón is beletrafált egy Horsens IC - Randers Cimbria kosárlabda félidős döntetlenbe, így a dániai Basketligaen mérkőzés is szerencsésen alakult Várda64 számára. Gratulálunk ehhez a sikerhez is!

Várda Horsens 2023-04-04 at 13.47.35

A negyedik helyen Assassin osztozhat RedMunchennel, ugyanis mindkettőjük számára 10.50-es szorzón jött be az adott tipp. Assassin az FC Porto - Inter Bajnokok Ligája mérkőzésen a gólok számát álmodta meg, míg RedMunchen egy FA kupa meccsen a vendégek győzelmére (Southampton - Grimsby Town) tippelt. Szép munka volt itt is mindkettőtől!

FC Porto-Inter 2023-04-04 at 13.49.00
Southampton Grimsby 2023-04-04 at 13.51.03

A márciusi hónap ötödik helyén kispecót találjuk, aki gólokra tippelt a PSV Eindhoven - Cambuur Leeuwarden mérkőzésen (Felett 6.5), 10.00-ás szorzón. A holland Eredivisie meccsen 7 gól született összesen, tehát remek fogás volt részéről is.

PSV Eindhoven 2023-04-04 at 13.52.32

Korábban, februárban curpy82 hatalmasat alakított, amikor 48.00-ás oddson tippelt a Anglet Hormadi - Grenoble mérkőzésre (Franciaország - Ligue Magnus), ezért a februári hónap legnagyobb fogása őt illeti.

Mindeközben a januári hónap legtutibb tippje már az év első napján meg is született, amikor RedMunchen a PDC Világbajnokságon 36.00-os szorzón játszotta a Price, Gerwyn - Clemens, Gabriel összecsapást és be is jött az elképzelése. Utólag is gratulálunk ezekhez az eredményekhez.

A márciusi játékaink legnagyobb nyertesei

Mint tudjátok, havonta jelentkezünk különféle tippjátékokkal és más hasonló nyereményszerzési lehetőségekkel ahol összemérhetitek tudásotok és tehetségetek.

Ez márciusban sem volt másképp, ezennel is gratulálunk mindenkinek aki részt vett és különösen azoknak, akik nyertek valamelyik játékunkon.

Íme a legnagyobb nyertesek listája, közöttük Titti7, Powell, chabialonso, Várda64, oakland23:

Név Játék
Titti7 SPF Guru - Prémium heti (feb. 27. - már. 5.)
Titti7 SPF Guru - Prémium heti (március 6-12.)
Titti7 79. SPF Race to 10
Titti7 SPF Guru - Prémium március 2023
Titti7 SPF Guru - Prémium heti (már. 27. - ápr. 2.)
Powell SPF Guru - Prémium heti (feb. 27. - már. 5.)
Powell SPF Liga - 2023 március
Powell SPF Guru - Prémium március 2023
Powell Napi tipp - március 30.
chabialonso Napi tipp - március 1.
chabialonso 78. SPF Race to 10
chabialonso Napi tipp - március 10.
Várda64 SPF Guru - Prémium heti (feb. 27. - már. 5.)
Várda64 SPF Kupa - 2023 március
Várda64 SPF Guru - Prémium március 2023
Várda64 SPF Guru - Prémium heti (már. 27. - ápr. 2.)
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (feb. 27. - már. 5.)
oakland23 SPF Guru - Prémium heti (március 6-12.)
oakland23 Napi tipp - március 28.
oakland23 SPF Liga - 2023 március
oakland23 SPF Guru - Prémium március 2023

Legjobb tippadók követése

Ha van olyan fórumtag, aki szerinted jól teljesít vagy simán úgy gondolod érdekes fogadásokat köt és szeretnéd közelebbről követni tevékenységét, erre is ad lehetőséget weboldalunk.

Lépj be Közösség oldalunkra, ahol találati arány, valamint ROI alapján rangsoroljuk a tippadókat (heti, havi, valamint éves szinten), kattints a számodra szimpatikus, követendő tag nevére, majd profiloldalán klikkelj a KÖVETÉS gombra.

Követés gomb Sportfogadas.org

Miután ezt megtetted, a hírfolyamban (regisztrációd után láthatód ezt a részt) megjelennek az általad követett felhasználók tippjei és hozzászólásai és máris napirenden lehetsz mások tevékenységével. 

Áprilisi ingyenes játékaink

E hónap folyamán is számos játékban vehetnek részt fórumtagjaink, anélkül, hogy bármilyen részvételi díjat kellene befizessenek, a nyeremények pedig természetesen most sem maradnak el. Lássuk a lehetőségeket.

A részvétel ingyenes, csupán egy fórumos regisztrációra van szükségetek.

Fórumtagjaink regisztrációjuk során automatikusan bekerülnek az SPF Klub hűségprogramunkba, és a weboldalunkon való tevékenykedésük által pontokat gyűjthetnek.
Havi szinten 100.000 Ft-ot osztunk szét a legaktívabb között! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sok sikert kívánunk, rengeteg zöldülő szelvénnyel, és miért ne, a következő havi beszámolóban kívánjuk, hogy a TE neved is felkerüljön a legjobbak listájára. Hajrá!

Borítókép: Fotó: GorSo/Shutterstock