Verhető ellenfél vár a top 100-as teniszezőnkre.

Kissé szerencsétlen körülmények között kapott ki Marozsán Fábián a múlt heti trieszti challenger tenisztorna elődöntőjében, ahol a címvédő Francesco Passaro 2-1-es győzelmet aratott a magyar játékos felett. A szerencsétlen körülményt pedig az jelentette, hogy a szombat este kezdődő mérkőzést sötétedés miatt nem sikerült befejezni, pedig ekkor még Marozsán volt kedvezőbb helyzetben. 

Túlzott kesergésre azonban nincs idő, hiszen kedden, Umagban következik Marozsán újabb megmérettetése az argentin Juan Manuel Cerundolo ellen. Ha Marozsán nyer, akkor a nyolcaddöntőben Albert Ramos-Vinolas vagy Jaume Munar fog következni.

Tippek, vélemények?

Keddi mérkőzések:

július 25., kedd

július 26., szerda

Marozsán - Cerundolo Stream

A kedd délutáni Marozsán - Cerundolo találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: MTI/Illyés Tibor, FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock