A selejtezőt megúszta Fucsovics, a főtábla viszont problémás lehet.

Magyar csata lesz kedd délután a rotterdami keménypályás férfi tenisztorna első körében, ahol 24 éves Marozsán Fábián a nála nyolc évvel idősebb Fucsovics Marci ellen lép pályára.

Az eredeti tervek szerint nem biztos, hogy összejött volna ez a párosítás, mivel Fucsovics Marcinak a selejtezőben lett volna programja, de a visszalépések miatt a főtáblán találta magát. 

A két játékos eddigi egyetlen egymás elleni hivatalos meccsére 2022-ben került sor, mikor a pozsonyi  challenger-torna döntőjében Fucsovics két sima szettben mattolta honfitársát.

február 13., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   1.91
Marozsán nyer -1.5 szett hendikeppel  3.85
Marozsán nyer legalább egy játszmát  1.46

Tippmixpro:

Szettek száma 2.5 felett  2.26
Játékok száma 20.5 felett   1.49
Fucsovics nyer 2-0-ra  2.51

Marozsán - Fucsovics Stream

A keddi délutáni Marozsán - Fucsovics találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Marozsán - Fucsovics élő közvetítés!

Borítókép: Marozsán Fábián (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO/Shutterstock.com)