Még van mit gyurmázni a gyógyszergyáriaknál .

Két elbukott felkészülési meccsen van túl eddig a Xabi Alonso által vezetett Bayer 04 Leverkusen együttese, amely július 21-én a Paderborn ellen 2-1-re, majd 28-án a Real Sociedad ellen 1-0-ra kapott ki. Lehet mondani, hogy a felkészülés ezen periódusában nem sokat jelentenek az eredmények, de ahogy közeledik az augusztus 18-i bajnoki nyitány, azért nem ártana, ha egy-egy jobb eredmény is beköszönne.

A francia bajnokság egy héttel korábban rajtol a németnél, így a Marseille együttesénél hamarosan az utolsó simításokat kezdheti meg a szakmai stáb. A kikötővárosi csapat három meccsen van túl, ezekből kettőt meg is nyert (Nimes, Waalwijk), úgyhogy itt nincs gond azzal, hogy a játékosok ne ismernék a győzelem ízét.

Néhány szerdai barátságos meccs:

augusztus 02., szerda

Marseille - Leverkusen Stream

A szerda esti Marseille - Leverkusen találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!