Még csak ízlelgeti a fű illatát Medvedev, de hamarosan ennél jóval többre lesz szüksége.

Nem indult jól a füves szezon az orosz Daniil Medvedev számára, aki a múlt heti 's-Hertogenbosch-i tenisztorna nyolcaddöntőjében a 34 éves Adrian Mannarino ellen vérzett el. 

A tragédiának nem nevezhető vereség után volt ideje pihenni a világranglistán 3. helyezett játékosnak, akinek hétfőn már Halléban lesz jelenése a Marcos Giron elleni első körös csatán.

Tippek, vélemények?

A hétfői játéknap programja:

június 19., hétfő

Medvedev - Giron Stream

A hétfő esti Medvedev - Giron találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Daniil Medvedev (Fotó: Steven Hodel/Shutterstock.com)