A magasabban jegyzet és magasabbra is nőtt teniszező győzelme van kilátásban.

Tizedik egymás elleni meccsét játssza hétfő este Daniil Medvedev és Andrey Rubley a torinói ATP-világbajnokság második játéknapján.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Daniil Medvedev nyeri a mérkőzést
Több mint 9.5 játék az első szettben
10+ ász - Daniil Medvedev

4.00    4.25

Andrey Rubley nyeri a mérkőzést
Több mint 23.5 játék
5+ ász - Andrey Rubley

5.00    5.50

A két játékos versengését jócskán a világranglista 3. helyén álló Medvedev vezeti, aki az eddigi kilenc találkozóból hetet megnyert. A két Rublev győzelmével záruló meccs sem volt sima, hiszen mindkét alkalommal szettet tudott nyerni Medvedev. Idén kétszer sodorta egymás útjába a sorsolás a srácokat, amit csak Rublev bánhatott igazán, mivel mindkétszer simán kikapott. Torinóban sem ő a favorit, nagy meglepetés lenne, ha sikerülne behúznia a mérkőzést. 

Tippek, vélemények?

A hétfői program:

november 13., hétfő

Medvedev - Rublev Stream

A hétfő esti Medvedev - Rublev találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. labdarúgás, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Daniil Medvedev (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)