Zsinórban a tizedik győztes meccsére készül az amerikai játékos.

Továbbra sem vesztett lendületéből a 18 éves Alex Michelsen, aki egy héttel azután, hogy megnyerte a chicagói Challenger-tornát, vasárnap este Newportban is a trófeáért harcolhat.

A még rendkívül fiatal amerikai teniszező a szombati elődöntőben John Isnert fektette két vállra, vasárnap pedig már a francia Adrian Mannarino ellen döntőzik.

Az esélyeket tekintve a 38 esztendős Mannarino sikerére voksolnak a bukik, de gondolatuk nagyon óvatos, mivel Michelsen már többször megmutatta, hogy képes keresztülhúzni számításaikat.

Tippek, vélemények?

július 23., vasárnap

Michelsen - Mannarino Stream

A vasárnap esti Michelsen - Mannarino találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Julia Goerges. Fotó: Jimmie48 Photography/Shutterstock.com