A Tottenham vezetősége úgy döntött kirúgja a portugál vezetőedzőt ezért máris elkezdődtek a találgatások az utódját és jövőjét illetően.

Mourinho hétfő reggeli hirtelen elbocsátását követően a fogadóirodák elkezdték kutatni a legvalószínűbb helyettesét, és a dolgok jelenlegi állása szerint az olasz Maurizio Sarri (4.00), illetve Julian Nagelsmann a legegesélyesebb a posztra. Az Unibet ajánlatában 4.50-es szorzón fogadhatunk az RB Leipzig jelenlegi vezetőedzőjére.

Őket követi Brendan Rodgers ( 5.50-es szorzóval) ami elkeserítő hír lehet a Leicester szurkolók számára, Eddie Howe (5.00), Nuno Espirito Santóra 8.00-ás szorzón fogadhatunk, Rafael Benitez londoni küldetése pedig 9.00)-át érne.

A fogadás akkor nyertes, ha a kinevezett szakvezető legalább 10 egymást követő tétmérkőzésen irányítja a csapatot, és állandó kinevezést kap. Fogadási határidő: 2021 június 30.

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője szerint “Mourinhót lapátra tették és Nagelsmann a legesélyesebb a Spurs vezetőedző pozíciójára, azonban Brendan Rodgers is lehetséges jelölt, ami aggasztó  hír a Leicester rajongói számára."

Ezzel párhuzamosan beindult a találgatás, hogy hol fogja folytatni a "The Special One". Az "egyelőre sehol" áll a legjobban jelen pillanatban, míg egy portugál válogatott állás per pillanat 6-os szorzón játszható. Sajtóinformációk szerint José és csapata 30 millió font végkielégítésben részesül(t) a Tottenhamtól való távozás során, így 1.67-es szorzón a jövő januárig tartó munkanélküli pozíciójára fogadni nem olyan rossz üzlet.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021-04-21, 11:00 CET.

Borítókép: Fotó: A_Lesik / Shutterstock.com