Az ünnep alatt sem pihennek a fogadóirodák, több sportágban is rendeznek mérkőzéseket, nézzük is mikre tippelhetsz, miközben Mariah Carey minden tv és rádiócsatornán énekli az All I Want fo Christmas Is You-t.

Török bajnokság

December 24-én csappan meg leginkább a focis kínálat, de nem csak kevésbé ismert, iráni vagy épp azeri bajnokságra fogadhatsz, hanem a török Super Ligre is. Érdekesen alakul a török foci, hiszen 38 év után először fordult elő, hogy a Besiktas, Fenerbahce és Galatasaray hármasból egy sem tudott európai kupasorozatban szerepelni. Törökország népessége 82 millió, melyből statisztikák szerint közel 80% ezen három klubnak szurkol. Szakértők úgy gondolják, hogy ez a levezető, kiöregedett sztárok és a rossz klubvezetés miatt alakult így. Például a Galatasaray-ban a többször is sérülést szenvedő, zeniten túl járó 34 éves Radamel Falcao kap lehetőséget, a fiatal török tehetségek helyett. Az élmezőnyben ott van azért a három nagy klub, igaz küzdeniük kell olyan csapatokkal, mint az Alanyaspor. Karácsonykor ha fogadnál, a török foci csak rád vár!

Fogadj a török bajnokságra az Unibetnél!

Angol labdarúgás

Nem csak az Egyesült Királyságban, hanem Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon is hagyomány a Boxing Day, durva fordításban, a dobozolás napja. Többféle eredete is van, például hogy a templomoknál az adományokkal teli dobozokat december 26-án törték fel, és osztották szét a szegények között. De manapság egy dolog biztos a hagyomány kapcsán: az őrült vásárlás! Mivel a karácsonyi időszak véget ér ilyenkor lassan, jönnek hatalmas akciók, leárazások, ezért az emberek megrohamozzák a boltokat, egyfajta Black Friday a dolog. A hagyomány nevét átvette a labdarúgás is, a Boxing Day-nek nagy múltja lett az angol fociban. Alább látható, hogy 1963-ban ezen a napon például a Fulham 10:1-re legyőzte az Ipswich csapatát. Ezúttal is pályán lesz a Fulham, de aligha fogja rommá verni a Southamptont.

Még a hetedosztályú angol bajnokságra is fogadhatsz a bet365-nél!

Kosárlabda és jégkorong

Ha nem érdekel a foci, akkor van más sportágra is lehetőséged tippelni. Több európai kosárbajnokság mellett, az NBA is ott lesz a programban. A furcsán alakult 2020-as év miatt, az idény december 22-én indul, szóval karácsony idején már menni fog a nagyüzem. A későbbi szezonkezdés miatt, a csapatok 72 mérkőzést játszanak. Mindezek mellett még jégkorong is lesz a kínálatban, KHL-től kezdve az osztrák pontvadászatig, tehát fogadhatunk az ünnep alatt még a Fehérvár AV19-re is, mely a Bratislavával mérkőzik meg 26-án délután. Lehetőség tehát bőven adott, hogy ne a Reszkessetek betörőket nézd meg századjára, hanem sportot kövess és fogadj, akár élőben is!

Sok szerencsét az ünnepi fogadásokhoz!