Nápolyban most a Bajnokok Ligája a prioritás, más nem is nagyon lehet.

Az idén eddig gyengélkedő SSC Napoli a 16. helyen álló Cagliari együttesét fogadja az olasz bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.

A dél-olasz csapat idei bajnoki szereplését a tavalyival összehasonlítva leginkább a zöldellő réten selymesen suhanó lófinggal lehet egy lapon emlegetni, ami olykor kegyetlenül megborít, máskor pedig kedvesen utat enged. Ilyen szélsőségek között hozza a cseppet sem meglepő kiegyensúlyozatlan teljesítményt a Napoli, amivel már majdnem biztosan  kiszállt a scudettóért való versengésből.

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Napoli nyer -1.5 hendikeppel   1.92
Napoli -2.5 hendikeppel   3.30
Mindkét csapat gólt szerez   1.90

Tippmixpro:

Szögletek szám 9.5 felett  1.62
Büntetőlapok száma 3.5 felett   1.52
Gólok száma 2.5 felett  1.58

Nagyon tudnának örülni a szardíniai csapatnál, ha a gárda helyezések tekintetében is csak annyival lenne elmaradva a nápolyiaktól, mint bajnoki címek számában (2), de ettől sokkal rosszabb a helyzet. A Cagliari a tabella utolsó harmadában áll, 5 ponttal a sereghajtó Salernitana előtt, ami nem túl biztató. Ugyanakkor vészharangot sem kell még kongatni, mert pár jól sikerült meccsel pillanatok alatt a középmezőnybe tornázhatja magát a Claudio Ranieri vezette Rossoblu.

Tippek, vélemények?

A 16. forduló szombati mérkőzései:

december 16., szombat

Napoli - Cagliari Stream

A szombat esti Napoli - Cagliari találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Stanislav Lobotka (Fotó: Vincenzo Izzo/Shutterstock.com)