Kedden este a címét megvédve nyerheti meg fennállásának 31. bajnoki trófeáját a Ferencváros labdarúgócsapata, amely az OTP Bank Liga 30. fordulójában a Magyar Kupa-győztes Budapest Honvéd vendégeként lép páylára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A két együttesnek ez lesz a 207. NBI-es összecsapása, a zöld-fehérek legutóbb 2019 februárjában győzték le a kispesti csapatot, azóta egyszer Honvéd-siker, két alkalommal pedig 0-0-s döntetlen született. Az örökmérleg ferencvárosi fölényt mutat, 113 sikerük mellett 59-szer kaptak ki és 34-szer zárult döntetlennel a Honvéd elleni élvonalbeli mérkőzésük.

Ha a Ferencváros most nyer a piros-fekete gárda ellen, akkor három körrel az idény vége előtt biztosan bajnok, függetlenül attól, hogy a második Fehérvár szerdán legyőzi-e a vendég és a kiesés elkerüléséért küzdő Debrecent. Az mlsz.hu-n olvasható versenykiírás szerint pontazonosság esetén elsőként a több győzelem rangsorol, ebben a mutatóban legfeljebb holtversenyben végezhet az FTC és a Fehérvár. Ezután a helyezésről a bajnoki meccsek gólkülönbsége dönt, mely alapján most a Ferencváros áll jobban, de a két csapat gólaránya közötti öt találatos különbség az utolsó négy körben még könnyen változhat. Ha gólkülönbségben is azonos mutatóval zár a két együttes, akkor a több rúgott gól rangsorol, de ebben sem nagy a különbség, az FTC 54, a Fehérvár 52 gólt szerzett az eddigi 29 forduló alatt. Mindezek után az egymás elleni eredmények döntenek a végső helyezésekről, ebben pedig a Ferencváros áll jobban, amely az eddigi két Fehérvár elleni találkozóját megnyerte ebben az idényben.

Csippetnyi válogatás a bet365 fogadóiroda kínálatából:

Pontos eredmény Budapest Honvéd FC #1-0 @ 9.00
Pontos eredmény Döntetlen #0-0 @ 9.50
Pontos eredmény Ferencvárosi TC #1-0 @ 6.00
Pontos eredmény Döntetlen #1-1 @ 7.50
Összesített gólok Alatt 2.5 @ 1.70
Összesített gólok Felett 2.5 @ 2.10
Dupla esély Budapest Honvéd FC vagy döntetlen @ 1.90
Dupla esély Döntetlen vagy Ferencvárosi TC @ 1.22
Mindkét csapat szerez gólt Igen @ 2.00
Mindkét csapat szerez gólt Nem @ 1.72

A másik keddi mérkőzés:

június 16., kedd

Az oddsok az bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-06-16, 10:50

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: MTI