A labdarúgó OTP Bank Liga négy veretlen csapatából kettő egymással találkozik hét közben a hatodik fordulóban, a listavezető Kisvárda a Paks otthonába látogat.

A Paks eddig csak egyszer játszott otthon, a Kisvárdának pedig vendégként van ugyanennyi fellépése, mindkét gárda győzött ezeken az összecsapásokon.

A mezőnyben egyedüliként százszázalékos Ferencváros - amely még csak három mérkőzésen van túl - az újonc Vasashoz látogat. Az angyalföldiek négy év után tértek vissza az élvonalba, és továbbra is első győzelmükre várnak. Az erőviszonyok ismeretében ennek megszerzésére nem most lesz a legnagyobb esélyük, tekintve hogy a címvédő, az Európa-ligában csoportkörbe jutott zöld-fehérek jó formában vannak, vasárnap Adama Traoré mesterhármasának köszönhetően könnyedén diadalmaskodtak a Budapest Honvéd felett.

A szezon eddigi meglepetéscsapata az újonc Kecskemét, amely veretlenül áll a tabella harmadik helyén. A gárda ezúttal a MOL Fehérvár FC otthonába látogat, a vendéglátók négy meccsükből hármat elveszítettek a pontvadászatban.

A forduló csütörtöki zárómérkőzésén a sereghajtó Újpest a Budapest Honvéd vendége lesz.

A szerdai és csütörtöki program:

augusztus 31., szerda

szeptember 01., csütörtök

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-08-29, 14:30

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: Admin