Március elején még szerkesztőségünkben folyt az egyeztetés, hogy milyen módon ünnepeljük a 15 éves születésnapunkat, közben meg tervezgettük az idei nyarat, annak tudatában, hogy ránk vár(t) számos sportesemény (foci Eb, Olimpia stb.). Majd jött a rémhír: megáll a sportvilág és nem csak.

Nyilván ez nem ilyen drasztikusan történt (nem egyik napról a másikra), de azért elég rövid távon. Egyik szövetség a másik után jelentette be, hogy felfüggesztik a bajnokságot, elhalasztják XY tornát/versenyt, és még a mai nap is ez a folyamat nem állt le. Továbbra is van egy pár bajnokság, sportág ahol MÉG zajlanak az események. Ismétlem: MÉG!

Már azt is megszoktuk, hogy szerkesztőink megírnak egy előzetest, publikálják, majd kb. fél óra múlva érkezik az értesítés, hogy az illető eseményt nem rendezik meg. Mehet minden a kukába. Nehéz így dolgozni, de szerencsére lelkes sorstársaink vannak, és főleg kitartóak. Külön köszönet jár ezért nekik.

Azt gondolnátok, hogy a tippfeldolgozónk élete egyszerűbb lett most, hogy nincsenek, vagyis csak elvétve vannak sportesemények? Fenét. Tudjátok milyen nehéz megtalálni egyes sportesemények eredményeit?
Tudna nektek mesélni. Elmondása szerint majdhogynem ugyanannyi időbe telik a tippek feldolgozása, mint amikor javában zajlottak az események.

Mindenki szenved, a maga módján

Bizonyára egy sportfogadás profilú weboldal ilyenkor "szenved", de gondoljuk, hogy ugyanúgy szenvednek azok a személyek is, akik meg voltak szokva, hogy mindennap fogadnak különböző sporteseményekre. Ez most úgy látszik egy jó kis ideig megváltozik.
És szenvednek a fogadóirodák is, bár tudjuk tőletek, hogy őket nem kell sajnálni. Ezért is jönnek most különböző alternatívákkal, melyekről weboldalunkon is folyamatosan olvashattok. Ilyen például a virtuális sportra, az esportra való fogadás vagy akár az online kaszinózás (Hogyan lépj a kaszinók izgalmas világába?).

The show must go on...

Mi kitartóak vagyunk! Ameddig van sportesemény, ameddig érkezik ajánlat a fogadóirodáktól, addig továbbra is szerepelni lehet számos játékunkon. Nyilván a szegényes kínálat miatt kénytelenek vagyunk mi is szüneteltetni egy pár játékot, mint például az SfScore-t, vagy az SfTotó-t, de még így is számos lehetőséget biztosítunk arra, hogy pénznyereményben részesülhessetek.
Ha már nem lesz mire fogadni, akkor nyilván tartunk egy kis szünetet, de addig is lássuk a felhozatalunkat, mondjuk úgy "karantén idején":

SPF Race to 10 (Nyereményalap: 20.000 Forint)

Egy új kihívás látogatóink számára, melyen bárki ingyen szerepelhet. Minden nap egyetlen egy tippet lehet beküldeni. Az a személy, aki a leghamarabb eléri a 10 pontot 20.000 Forintban részesülhet. Sőt, a 10. nap után a nyereményalap naponta emelkedik 2000 Forinttal, mindaddig amíg megvan a győztes.

Többet a játékról

Napi tipp (3.000 Forint naponta)

Minden nap egy új pénznyerési lehetőség fórumtagjaink számára. Egyetlen egy tipped kell beküldened, és amennyiben te rendelkezel a nap legnagyobb nyertes nyereményszorzós tippjével, akkor 3.000 Forintban részesülhetsz.

Próba, cseresznye!

Tippjáték (Nyereményalap: 30.000 Forint)

A heti tippversenyekről egyelőre lemondunk, viszont lehetőségetek van részt venni, teljesen ingyen a havi játékunkban, ahol az első három helyezett pénznyereményben részesül.

Tippelj MOST!

SPF Liga (Nyereményalap: 30.000 Forint)

Havonta megrendezendő játékunkban mindenki egyforma egyenleggel (5000 egység) kezdi a versenyt, s a cél, hogy ebből minél nagyobb profitot hozz össze. A legjobb három játékos a hónap végén pénznyereményben részesül.

Játék indítása

Ameddig a sportolók pihennek

Fórumunkon külön részleget indítottunk a koronavírussal kapcsolatos témáknak, ahol tudomást szerezhettek elhalasztott/felfüggesztett sporteseményekről, de akár tippeket is adhattok a fórumtársaitoknak, hogy mivel töltsék el ezt a nehéz időszakot.

Folyamatosan frissítjük a Sportfogadó suli részlegünket, ahova új cikkek is várhatóak rövid időn belül, illetve egy vagy akár több pókerverseny megrendezését is tervezzük (jelenleg is folyik az egyeztetés ezzel kapcsolatban). 

És ha már említve volt, akkor azt is elmondanánk, hogy közeledik a 15. Sportfogadas.org születésnap! Tikk-takk, tikk-takk. Már nincs sok hátra, és gondolom tudjátok, hogy ez mivel jár (még ilyen húzós pillanatokban is)!

Ami most viszont a legfontosabb! Vigyázzatok egymásra! Sok-sok egészséget kívánunk, és ne felejtsétek a jelszót:

MARADJATOK OTTHON!