A sepsiszentgyörgyi kosaras lányok motiváltan utaztak el Spanyolországba, azért, hogy a székely alakulat történelmi pillanatán részt vegyenek. Első Euroligás szereplésére készül Háromszék.

Szerdán, román idő szerint 21 órától lép pályára a Sepsi SIC a Pabellon Principe Felipe sportcsarnokban, ellenfele pedig a házigazda spanyol kupagyőztes Casademont Zaragoza lesz.

A játékosok és a vezetők számára a női Euroligában való szereplés egy álom, ami megvalósult, és most már csak élvezni kell a pillanatokat, és ha ez még egy kisebb nagyobb sikerrel is társul, annak külön lehet örvendeni.

A Sepsi SIC a női Euroliga 2023-24-es kiírásában az A-csoportba került, ahol az ellenfelei a következő csapatok lesznek:

  • Valencia Basket Club
  • Beretta Famila Schio
  • DVTK HUN-Therm
  • Casademont Zaragoza
  • LDLC ASVEL Feminin
  • Polski Cukier AZS UMCS Lublin
  • Fenerbahce Alagoz Holding

Összesen 14 csoportmeccset fognak játszani a Zoran Mikes által vezényelt lányok, 7-et hazai pályán, 7-et pedig idegenben.

Fogadhatunk a Sepsi SIC Euroligás meccsére

Természetesen fogadni is tudunk a női Euroligás meccsekre, és ez a lehetőség megadatik a Zaragoza - Sepsi SIC mérkőzésen is. Nem meglepő, hogy a mérleg nem a székelyföldiek irányába billen, így csupán 1.14-es szorzón fogadhatunk a Zaragoza győzelmére, de az igazán bátraknak a 4.90-es odds az igazi kihívás amit a Sepsi SIC történelmi győzelmére kínálnak.

A kevésbé merészek, de akik hisznek, hogy a Sepsiben játszó lányok tisztességesen helyt állnak a debütáló mérkőzésükön azoknak egy hendikepes fogadást ajánlunk ami így szól: ACS Sepsi +10,5 pont. Ez azt jelenti, hogy ha vereséget is szenved a Sepsi, akkor is ez 11 ponton belül lesz.

Az Unibet fogadóirodánál további fogadási lehetőségek közül is választhatunk a Casademont Zaragoza - Sespi SIC mérkőzésre vonatkozóan. Belépvén a fogadóiroda oldalára a keresőbe írjuk be, hogy Sepsi, és rákattintva az ACS Sepsi (F)-re, megjelenik a kovásznaiakra vonatkozó fogadási lehetőségek

Sepsi SIC - Unibet keresés

Unibet Regisztráció

Casademont Zaragoza - Sepsi SIC élő közvetítés

Pontosan egy hét múlva, október 11-én láthatja élőben a hazai közönség a lányokat pályára lépni Euroligás meccsen a Sepsi Arénában. Az akkori ellenfél az olasz Beretta Famila Schio lesz, viszont addig is a Zaragoza elleni találkozót élőben követhetjük az interneten, a női Euroliga hivatalos Youtube csatornáján.

Akinek van Unibet számlája, vagy nyitna egyet mostanság, annak tudnia kell, hogy az Unibet TV-n is követhető a mérkőzés élőben. Ehhez nem kell más, csak egy aktív számla, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla. Nem kötelező fogadást is kötni, vagy hasonlók. Csak legyen egy minimális pénzösszeg a számlánkon.

Az Unibet most az új játékosokat egy 100%-os befizetési bónusszal is várja, ami akár 300 RON-t jelenthet, ezen kívül pedig 200 ingyen pörgetést is biztosítanak a Burning Hot nyerőgépen. Részletek az ajánlatról

Borítókép: Női kosárlabda (Fotó: Dziurek/Shutterstock)