Nehéz megtippelni, hogy melyik csapat jut tovább, de az kétségtelen tény, hogy a hazai pálya a görögöket segíti.

Az Olympiakos vagy a Fenerbahce csapata fog csatlakozni a Barcelona mellé a férfi kosárlabda Euroligában, ahol kedden és szerdán befejeződik a negyeddöntős szakasz.

A keddi játéknapon a végső győzelemre is esélyes Olympiakos fogadja a Fenerbahce együttesét, amit aligha így tervezett a görögök vezetőedzője, Georgios Bartzokas. A két csapat keretének játékereje alapján simábban kellett volna ezt a párharcot eldönteni, így Bartzokas most azon aggódhat, hogy nehogy beüssön a ménkű a Fener elleni továbbjutást eldöntő meccsen.

Az első négy meccs eredménye:

2023. április 26.: Olympiakos–Fenerbahce 79–68
2023.április 28.: Olympiakos–Fenerbahce 78–82
2023. május 3.: Fenerbahce–Olympiakos 71–72
2023 május 5.: Fenerbahce–Olympiakos 73–69

Tippek, vélemények?

május 09., kedd

Olympiakos - Fenerbahce Stream

A kedd esti Olympiakos - Fenerbahce találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Kaspars Grinvalds/Shutterstock