A CSZKA Moszkva elleni bravúros győzelem után újabb nehéznek ígérkező idegenbeli feladat vár a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencvárosra, amely a tizedik forduló vasárnapi zárómérkőzésén az éllovas MOL Fehérvár vendége lesz.

A zöld-fehérek az előző körben, hazai pályán visszafogottabb teljesítménnyel is 1-0-ra nyertek az Újpest ellen, majd az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában csütörtökön este az orosz fővárosban harcoltak ki ugyancsak 1-0-s győzelmet úgy, hogy a hazai csapat számos nagy helyzetet kihagyott, illetve Dibusz Dénes bravúrok sorozatát mutatta be a kapuban. A megerőltető menetelés a MOL Aréna Sóstóban folytatódik, ahol ugyan szerepet játszhat a fáradtság, de erőt, tartást adhat az FTC játékosainak, hogy eredményesek voltak az elmúlt napokban.

A Fehérvár futballistái ugyanakkor pihenten kezdhetik a rangadót, ami pedig az ő esélyeiket növelheti.

Hangya Szilveszter (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

"Az egész csapat kettőzött akarással készül a héten és megy majd neki a Ferencváros elleni rangadónak, hiszen nem egy szokványos találkozóról beszélünk. Mindenki jobban odafigyel, többet ad bele az edzésmunkába is" - nyilatkozott a klub honlapján Hangya Szilveszter. A balhátvéd hozzátette, mindenki játszani szeretne ezen a fontos összecsapáson, és a lelkesedés szerinte a pályán is megmutatkozik majd.

A Ferencváros az El-szereplés miatt eggyel kevesebb meccset játszott ellenfeleinél a bajnokságban, de az előző fordulóban így is feljött a második helyre, mivel a Fehérvár és az addig második Mezőkövesd döntetlent játszott egymással.

október 27., vasárnap

Néhány odds a rangadóra:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-10-25, 18:20

Fogadj itt a mérkőzésre!

Forrás: MTI