Minden meccset meg kell nyernie a Portónak, hogy legyen még sansza a bajnoki címre. 

A portugál élvonal 25. fordulójának pénteki játéknapján a 14. helyezett Portimonensea otthonába látogat a 3. helyen álló FC Porto együttese.

Valósággal letaglózta ez előző fordulóban az FC Porto az örök rivális Benfica csapatát, a kék-fehérek 5-0-ra ütötték ki a sasokat. A fölényes siker értékét növeli, hogy a formahanyatláson átesett gárda számára újra elérhető közelségbe került a bajnoki cím, amiről a pontkülönbségek miatt már félig-meddig lemondtak. A helyzet továbbra sem sokkal fényesebb, hiszen a listavezető Sporting úgy megy hét pont előnnyel, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, úgyhogy kisebb csoda lenne, ha a végén a Portóé lenne a bajnoki serleg.  

Pénteki mérkőzések:

március 08., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.08
FC Porto nyer -1.5 hendikeppel  1.77
Portimonense nyer vagy döntetlen  3.75

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.37
Portimonense nyer +1.5 hendikeppel   1.97
Gólok száma 2.5 felett  1.59

Portimonense - FC Porto Stream

A péntek esti Portimonense - FC Porto találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Portimonense - FC Porto élő közvetítés!