A 2022/23-as bajnokság utolsó fordulójában 3-2-re nyert a Clermont Párizsban, aztán a most zajló szezon elején is sikerült pontot rabolnia a bajnoktól. 

Hazai közönség előtt lép fel szombat este a zsinórban harmadik bajnoki címe felé haladó Paris Saint-Germain együttese, amely a sereghajtó Clermont Foot gárdáját fogadja.

Hét forduló maradt hátra a francia bajnokságból, ahol a PSG 12 pont előnnyel megy a második Brest előtt, ami annyit jelent, hogy párizsiaknak összesen kilenc pont hiányzik ahhoz, hogy 2022 és 2023 után is az élen végezzen. A hiányzó pár pontra is csak abban az esetben van szükség, ha az üldöző minden meccsét megnyeri, amire azért nem sok esély van.

Sokkal izgalmasabb a tabella végén álló csapatok helyzete, hiszen nem csak a lista végén álló Clermontnak kell aggódnia, hanem a jóval előtte állóknak is. A 13. és 18. hely között tanyázó klubok dugóba kerültek, a legnagyobb különbség is csak kilenc pont, ami még egy darabig életben tartja a Clermont bennmaradási reményeit.

Szombati mérkőzések:

április 06., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.93
PSG nyer -1.5 hendikeppel  1.48
Clermont nyer vagy döntetlen  5.30

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  1.86
PSG nyer -2.5 hendikeppel   2.17
Gólok száma 2.5 felett  1.32

PSG - Clermont Stream

A szombat esti PSG - Clermont találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

PSG - Clermont élő közvetítés!

Borítókép: Lee Kang-in (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock.com)