Hazai pályán nehéz elképzelni a PSG újabb bukását.

Vasárnap este a Paris Saint-Germain - Stade de Reims párharccal zárul a francia élvonal 20. fordulója.

Jót tehetett a kéthetes bajnoki szünet a PSG labdarúgócsapatának, amely legutóbb a Rennes vendégeként szenvedett 1-0-s vereséget. Az idénybeli második zakója után egy barátságos és egy kupameccset nyert meg a Christophe Galtier vezette alakulat, ami a Reims elleni bajnoki felvezetésének tökéletesen megfelelt.

A vendégek az esélytelenek nyugalmával készülnek a fővárosi megmérettetésre, pontosan úgy, ahogy tették azt 2019-ben, mikor nagy meglepetésre 2-0-ra verték a házigazdát.

A Ligue 1 vasárnapi mérkőzései:

január 29., vasárnap

PSG - Reims Stream

A vasárnap esti PSG - Reims találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem számos egyéb mérkőzést, pl. az Ausztrál Open találkozóit.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023-01-28, 06:30

  Fogadj és nézd élőben!