Rutinfeladat vár az uralkodóra. 

Jól sikerült vadászaton van túl a PSV Eindhoven csapata, amely múlt vasárnap a nagy rivális Feyenoord skalpjával gazdagodva léphetett ki a De Kuip aréna kapuján.

Az eddig százszázalékos listavezető csütörtök este a Heerenveen gárdáját fogadja a Philips Stadionban, ahol szezonbeli 15. győzelmének begyűjtését követheti el. A sikeres végrehajtás minimum azt eredményezné, hogy megmaradhat a 10 pontos előnye a második helyen álló Feyenoord előtt. Ez esetben a különbség alakulása csakis azon fog múlni, hogy a nap másik mérkőzésén a Feyenoord szerez pontot a Volendam ellen vagy sem.

Tippek, vélemények?

Csütörtöki mérkőzések:

december 07., csütörtök

PSV Eindhoven - Heerenveen Stream

A csütörtök esti PSV Eindhoven - Heerenveen találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!