Kétszer találkoztak, s mindkétszer a hollandok örülhettek.

Emelt hangulatban várhatják a holland csapat játékosai a kedd esti Sturm Graz elleni BL-selejtező mérkőzést, mely alapja nem más, mint a múlt hét pénteki Szuperkupa-győzelem. A Philips-gyáriak a Feyenoord otthonában gyűjtötték be a klub 14. Szuperkupáját, amivel fölényesen vezetik a dicsőséglistát a 9 győzelmet számláló Ajax előtt.

A 3-szoros osztrák bajnoknak sincs oka panaszra, ugyanis a bajnoki szezon első mérkőzését Bécsben játszotta, ahol 3-0-ra gyepálta el az Austria Wien együttesét.

A holland-osztrák párharcnak minimális múltja van, a 2021/22-es Európa Liga-csoportkörben a PSV 6-1 gólkülönbséggel verte Szabics Imre egykori kenyéradóját.

Tippek, vélemények?

Keddi mérkőzések:

augusztus 08., kedd

PSV Eindhoven - Sturm Graz Stream

A kedd esti PSV Eindhoven - Sturm Graz találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!