Korai lenne még előre inni a medve bőrére, de az óvatos optimizmus már engedélyezett Katalóniában.

Hosszú évek bajnoki eredménytelensége után már csak néhány forduló választja el a Barcelona csapatát attól, hogy 2019-et követően újra a tabella élén zárja a szezont. Hosszú évek, merthogy a Barcelonával 1999 óta nem fordult elő, hogy három egymást követő pontvadászatot hagyjon ki bajnoki cím nélkül. 

Albáék nyolc meccsből álló feladatsorának első állomása Vallecano lesz, ahol szerda este 22 órától a Rayo becenevet viselő csapat lebirkózását kellene végrehajtani.

Tippek, vélemények?

Szerdai mérkőzések:

április 26., szerda

Rayo Vallecano - FC Barcelona Stream

A szerda esti Rayo Vallecano - FC Barcelona találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!