Amíg Bellingham van, addig nincs miért aggódni Madridban.

Vasárnap este visszaveheti a vezetést a LaLiga tabelláján a Real Madrid együttese, amely a Rayo Vallecano gárdáját fogadja a Santiago Bernabéu stadionban.

Fogadásfokozó:

Rayo Vallecano megnyeri az egyik félidőt  

4.50    4.75

Real Madrid 3-1-re nyer

11.00    12.00

A királyi gárda legutóbb rangadót nyert Barcelonában, ami legfőképpen a 20 éves Jude Bellinghamnek volt köszönhető, hiszen a 20 éves csatár szerezte az egyenlítő és győztes találatot is 2-1-re végződött mérkőzésen. A góllövőlistát vezető játékos fontos láncszeme a madridiaknak, így amíg ő rendelkezésre áll, addig minden ellenfél felkészülhet a legrosszabbra. 

Tippek, vélemények?

november 05., vasárnap

Real Madrid - Rayo Vallecano Stream

A vasárnap esti Real Madrid - Rayo Vallecano találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Jude Bellingham (Fotó: Ringo Chiu/Shutterstock.com)