A csoport egyik leggyengébb csapata ellen sem mehet biztosra a szegedi gárda.

Szerda este az RK Zagreb otthonában folytatja a Pick Szeged kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörét.

Annak ellenére sincsenek könnyű helyzetben a szegedi legények, hogy a legutóbbi három Bajnokok Ligája meccsüket megnyerték, ugyanis ezeket a győzelmeket a tabella két utolsó helyén álló csapatok ellen szerezték. Ezek közé tartozott a nagyjából egy hónappal ezelőtti Zagreb elleni siker is, ami szegeden játszva sem hozott sima hazai győzelmet. Egész pontosan 27-26-ra nyert a magyar csapat, amiből nem nehéz következtetni, hogy a horvátok hazai közönség előtt is kemény harcra késztethetik Bodó Ricsiéket. 

Tippek, vélemények? 

A szerdai program:

november 29., szerda

RK Zagreb - Pick Szeged Stream

A szerda esti RK Zagreb - Pick Szeged találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. labdarúgás, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!