A Saarbrücken legutóbb 2020-ban játszott negyeddöntőt és tovább is jutott.

Minden bizonnyal színültig tele lesz kedd este az 1.FC Saarbrücken otthonául szolgáló Ludwigspark stadion, ahol a Mönchengladbach vendégszereplésével Német Kupa-negyeddöntős mérkőzésre kerül sor. 

A kék-fekete színeket viselő hazai gárda a német harmadosztályból érkezett meg a kupa ezen szakaszára, ami már önmagában is dicséretes teljesítmény. Na de milyen út vezetett idáig? Rögösnek semmiképp sem mondhatni, hiszen ütve lett a nagy Bayern München, ahogy a szintén élvonalbeli Frankfurt is, ezen mindkét kimenetel csupa meglepetés volt a javából. És még nincs vége, ugyanis a Mönchengladbach elleni hazai meccs előtt is esélytelennek van kikiáltva a 120 éves klub, ami ismerve ez előző eredményeket, még kapóra is jöhet Rudiger Ziehl fiainak.

március 12., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.68
Mönchengladbach nyer -1.5 hendikeppel  2.85
Saarbrücken +1.5 hendikeppel  1.44

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.47
Mönchengladbach nyer -2.5 hendikeppel   4.80
Gólok száma 2.5 felett  1.67

Saarbrücken - Mönchengladbach Stream

A kedd esti Saarbrücken - Mönchengladbach találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Saarbrücken - Mönchengladbach élő közvetítés!

Borítókép: Alassane Plea (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)