Érdekes meccs kerekedhet abból, mikor kutyaütők esnek egymásnak.

Két formán kívüli csapat, a Sassuolo és Salernitana összecsapásával rajtol el péntek este az olasz élvonal 12. fordulója.

Nehéz felülmúlni a Sassuolo csapatát a legutóbbi öt fordulóban gyűjtött pontok számát tekintve, ugyanis a fekete-zöldek összesen kettőt szereztek a megszerezhető tizenötből. De van két gárda, amely még ezt is tudta - negatív értelemben - überelni, az egyik a Verona, a másik pedig a végtelenül gyenge Salernitana. 

Két ilyen formán kívüli csapat meccsén színvonalban sok jóra nem lehet számítani, de arra talán igen, hogy cselgáncsra váltanak a játékosok, ami tüzesebbé és ezáltal nézhetőbbé teszi a kilencven percet.

Tippek, vélemények?

A 12. forduló pénteki programja:

november 10., péntek

Sassuolo - Salernitana Stream

A péntek esti Sassuolo - Salernitana találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Gian Marco Ferrari (Fotó: Marco Iacobucci Epp/Shutterstock.com)