Kötelező az olasz győzelme, ami inkább nyomasztó, mint felszabadító érzés.

A legjobb nyolc közé jutásért csap össze kedden a 22 éves Jannik Sinner és a 20 éves Ben Shelton a 8,8 millió dollár összdíjazású keménypályás sanghaji férfi tenisztornán.

A világranglistán 4. helyezett olasz játékos várja favoritként a mérkőzést, de egyáltalán nem biztos, hogy könnyű dolga lesz Shelton ellen, aki legutóbb a US Openen mutatott valamit abból, hogy nem véletlen tartják nagy tehetségnek. Egymáshoz még nem volt szerencséje a játékosoknak, de korukat tekintve szinte biztosan lesz még néhány kiváló összecsapásuk a karrierjük során.

A keddi program:

október 10., kedd

Sinner - Shelton Stream

A kedd délutáni Sinner - Shelton találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Jannik Sinner (Fotó: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com)