Ha a Juventus ebben a bajnoki szezonban kicsi, akkor a Spezia nem hajt fejet előtte?

Minden bizonnyal telt ház lesz vasárnap este a ligúriai Alberto Picco stadionban, ahol Spezia - Juventus összecsapásra kerül sor. 

Mind a két fekete-fehér gárda komoly nehézségekkel küszködik, egyiknek nagyobb a gondja, mint a másiknak. De mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, így a Speziának az, hogy a szezon végén valahogy megkapaszkodjon az első osztályban.

A Juventusnál jóval hosszabb a lista, de az is bőven elég, hogy a súlyos pontlevonás miatt szinte minden ugrott ebben a bajnoki szezonban. És még nincs vége, még az is megeshet, hogy néhány hét múlva a Speziához hasonló helyzetbe kerül az olasz rekordbajnok, és a kiesés ellen lesz kénytelen harcolni. 

A mérkőzésre való eredményes tippeléshez segítséget nyújt a Sportfogadó Suli, ahol nem lesz hiábavaló pár percet elidőzni.

A 23. forduló vasárnapi programja:

február 19., vasárnap

Spezia - Juventus Stream

A vasárnap esti Spezia - Juventus találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 18. 6:3 UTC.