Egyik játékostól sem áll távol kemény talaj, nem ezen fog múlni.

A US Open csütörtöki programjában kapott helyet az Elina Svitolina és Anastasia Pavlyuchenkova párharc, mely csatán a legjobb 32 közé jutás a tét.

Az elmúlt időszakban egyre több bikinis képet posztol magáról az orosz teniszező, s ezek egy része keményen megossza a férfiszemeket, van akit egyenesen vakít. De addig nincs is ezzel semmi gond, míg jönnek az eredmények, de mint tudjuk, több magáról levetkőzött teniszezőhölgy került a teniszpályák süllyesztőjébe. 

Az is igaz, hogy Pavlyuchenkova karrierje már nem igazán van veszélyben, a 32 éves játékos bármikor szögre akaszthatja a húrost, ahogy lehet is benne még pár év. Ez most még a jövő zenéje marad, addig viszont megmutathatja a nagyérdeműnek, hogy teniszben is van legalább olyan jó, mint vetkőzésben.

Néhány mérkőzés a csütörtöki játéknapról:

augusztus 31., csütörtök

szeptember 01., péntek

Svitolina - Pavlyuchenkova Stream

A csütörtök esti Svitolina - Pavlyuchenkova találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Anastasia Pavlyuchenkova (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)