Csoportjának utolsó előtti helyén áll a Szeged, úgyhogy ideje lenne megkezdeni a felzárkózást. 

Csütörtök este 18 óra 45 perctől Bajnokok Ligája meccset vív a Pick Szeged kézilabdacsapata, amely az észak-macedón Eurofarm Pelister együttesét látja vendégül a Pick Arénában.

Fogadásfokozó (fogadáskészítővel):

Mario Sostaric 10 vagy több gólt szerez

11.00    12.00

Bogdan Radivojevic 7 vagy több gólt szerez

3.50    3.75

Nem lehet túl jó a hangulat Tisza-parti legénység háza táján, amit a néhány nappal ezelőtt Veszprém elleni bajnoki rangadó elvesztése hozott felszínre. Ezen viszont gyorsan túl kell lépnie a csapatnak, mert az Eurofarm ellen, ha törik, ha szakad, otthon kell tartani a két pontot, feltéve hogy szeretne még valamit ettől a sorozattól.

Tippek, vélemények?

Csütörtöki mérkőzések:

november 16., csütörtök

Szeged - Eurofarm Pelister Stream

A csütörtök esti Szeged - Eurofarm Pelister találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!