Nem csak fontos lenne győztes meccsel kezdeni, hanem talán sorsdöntő is. 

Az élő közvetítés szempontjából nem túl kedvező időben kezdi meg az Európa-bajnokságot a magyar női kosárlabda-válogatott, amely csütörtökön 12 óra 15 perckor játszik Szlovákia ellen.

Székely Norbert szövetségi kapitány szerint jó felkészülést tudhat maga mögött a magyar keret, amit az eredmények is alátámasztanak, ugyanis hat mérkőzésből ötöt megnyertek a lányok, s csak egyszer kaptak ki a világ élvonalába tartozó Spanyolországtól.

A szlovák csapat is hat találkozóval készült az Eb-re, de a mieinkhez képest jóval gyengébben szerepelt, itt a mérleg két győzelem mellett négy vereség.

A két válogatott 2015 óta öt tétmeccset vívott egymással, s ezek mindegyike magyar győzelemmel ért véget. Folytassák, lányok!

Hajrá Magyarország!

A csütörtöki játéknap programja:

június 15., csütörtök

Szlovákia - Magyarország Stream

A csütörtök délutáni Szlovákia - Magyarország találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: Adam Vilimek/Shutterstock