Ha ésszel játszik a Veszprém, akkor ezt a meccset félgőzzel is hoznia kell.

Csütörtök este újra szorgos szurkolástól lesz hangos a Veszprém Aréna, ahol az Építők a Celje csapatát fogadja a Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában.

A veszprémi csapat a 12 pontos Barcelonával holtversenyben a második helyen áll a B csoportban, ahol a katalánokat csak a jobb gólkülönbség helyezi előrébb. Túl sokat foglalkozni ezzel nem kell, ha a csoportmeccsek végén is ez lesz a felállás, annak is örülni fognak Veszprémben.

A szlovén gárdánál már jóval vészesebb a helyzet, hiszen hét forduló sem volt elég, hogy megszerezze az első pontokat. Hétből hét bukta, és noha sok meccs van még hátra, nem valószínű, hogy sikerül majd odaérni a továbbjutást érő hatodik helyre.

Tippek, vélemények? 

A csütörtöki program:

november 23., csütörtök

Telekom Veszprém - Celje Stream

A csütörtök esti Telekom Veszprém - Celje találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. labdarúgás, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!