A Leganes címerében látható arany színt a bajnoki éremben is szeretnék látni a hívek. 

A Tenerife otthonában szakítaná meg a Leganes együttese a három mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát, amire egyébként jó esélye is van a spanyol másodosztály éllovasának. 

A péntek esti összecsapás előtt zsinórban három döntetlent szedett össze a listavezető Leganes, ami a feljutásért vívott küzdelemben a lehető legrosszabbkor jött. Ugyan nagy tragédia emiatt nem történt, hiszen még így is négy ponttal megy az 58 pontos Eibar, Espanyol és Valladolid triója előtt, de sokkalta vidámabb lenne a helyzet, ha mondjuk 10 pontra lennének leszakadva az üldözők.

A 12. helyen álló Tenerife formájától sem kell hasra esni, pontosan úgy teljesítenek, ahogy az egy középmezőnyben evickélő gárdára jellemző. Két hete nagy győzelem az Eibar ellen, aztán múlt héten zakó a kiesőjelölt Albacete otthonában, teljesen kiszámíthatatlan, hogy épp milyen napra ébred kék-fehér alakulat. 

Egy biztos: ha a vendégek jót akarnak maguknak, akkor marha gyorsan talpra kell állni, máskülönben nagy kínos hat forduló elé fognak nézni.

április 19., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.55
Leganes nyer +0.5 hendikeppel  1.62
Tenerife nyer vagy döntetlen  1.24

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  4.35
Tenerife nyer -0.5 hendikeppel   2.22
Gólok száma 2.5 felett  3.10

Tenerife - Leganes Stream

A péntek esti Tenerife - Leganes találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Tenerife - Leganes élő közvetítés!

Borítókép: Leganes címere (Fotó: Alfonso de Tomas / Shutterstock.com)