A bukta itt senkinek sem esne jól.

Nem Európa legnagyobb űrmúzeumát megy Toulouse-ba látogatni az AS Monaco együttese, hanem a helyi labdarúgócsapat vár rá a Ligue1 hétközi 17.fordulójában.

Ugyan jól állnak a hercegségiek, de állhatnának jobban is a bajnoki tabellán, ahol a dobogó harmadik fokáról reménykedhetnek abban, hogy ebben a körben sikerül egyet feljebb lépni. Ehhez mindenképpen három pontot kell szereznie Adi Hutter csapatának az űrmúzeumos városban, máskülönben még a harmadik hely is veszélybe kerülhet.

Tippek, vélemények? 

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet (mérkőzés kombináció):

AS Monaco nyer
Gólok száma alatt 4.5

2.16

Tippmixpro:

Büntetőlapok száma 3.5 felett  1.70
Szögletek száma 9.5 felett   1.87
Első félidőben a gólok száma 1.5 felett   2.40

A 17. forduló szerdai mérkőzései:

december 20., szerda

Toulouse - Monaco Stream

A szerda esti Toulouse - Monaco találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Youssouf Fofana (Fotó: A.Taoualit/Shutterstock.com)