Újra egymásnak feszülnek a két nemzeti válogatott ifjoncai, ezúttal már a döntőben.

Magyarország - Szerbia U20 vb-döntő FELVÉTELRŐL:
A szombati döntő újranézhető a lap alján beépített videós lejátszóban. A mérkőzés a felvételen 12:30 perctől 1:16:25-ig tart, amennyiben csak az érdekel.

A magyar U20-as férfi vízilabda válogatott a pénteki elődöntőben 13-9-es aránnyal győzte le az Egyesült Államok legjobbjait, mindeközben Szerbia a görögök ellen harcolta ki (eredmény 14-8) a fináléban való szereplést.

A romániai Otopeniben rendezett világbajnokságon külön érdekesség, hogy az idei legjobb négy alakulat azonos csoportból indult, és eddig a magyar válogatott majdhogynem tökéletesen teljesített. Egyedül pont a jelenlegi ellenféllel vívott keményebb csatát, ugyanis a szerbeket csak ötméteresek után sikerült legyőzniük.

Hol fogadhatunk az U20-as vízilabda vb döntőjére?

Már alapjáraton a vízilabda nem az a sportág mely minden fogadóiroda ajánlatában szerepel, és ha igen, akkor is valószínű, hogy csak a nagyon top eseményekre lehet tétet elhelyezni. 

A bet365 irodánál viszont kínálatot találunk az U20-as vízilabda világbajnokságra, így egyeben közt a szombati döntő ajánlatát is átnézhetjük.

Ne számítsunk most egy óriási listára, de rendes játékidőre, vagy akár hendikepes fogadásokat köthetünk.

A magyar - szerb csoportkörös mérkőzés döntetlennel zárult, és ha ez megismétlődik, akkor erre 6.50-es szorzón fogadhatunk a bet365-nél. A magyar győzelemre 1.72-ért, a szerbre pedig 2.90-en fogadhatunk.

U20 vízilabda döntő - Szerbia vs Magyarország

Amennyiben szeretnénk kizárni a döntetlent fogadásunkból, akkor javasolt a hendikepes fogadás (+-0,5-ös határ), és itt ugyancsak 1.72-ért fogadhatunk Magyarország győzelmére, mivel a rendes játékidős és a -0,5-ös magyar siker egy és ugyanazt jelenti, míg a Szerbia +0,5-ös fogadás (2.00-ért) akkor nyertes ha a szerbek nyernek, vagy döntetlen születik. Mindig az eredményhez hozzá kell adni, vagy ki kell vonni belőle az illető határt (pl. ha 12-12-es döntetlen születik rendes játékidőben, akkor a -0,5-ös magyar siker vesztes, mert ha kivonjuk az eredményből akkor 12 - 11,5 lesz).

A mérkőzés kimenetele mellett fogadhatunk arra, hogy páros vagy páratlan lesz a gólok száma (1,85-ös szorzó mindkét oldalon). Itt egyértelmű, hogy döntetlen esetén mindig páros a szám. Ezen kívül a rendes játékidős gólok számára is tehetünk egy kis pénzt, a határt pedig 18,5-nél húzta meg a bukméker, és mindkét irányba 1,85-ös szorzót kínál. Tehát ha mi úgy gondoljuk, hogy sok gólos döntő lesz, pl. 10-9 Magyarország javára, akkor nekünk a fölött 18,5-öt kell kiválasztanunk.

Kövesd a döntőt élőben nálunk

Nem mindennapos dolog, hogy weboldalunkon élőben követhetsz sporteseményeket, és hát való igaz, hogy most sem feltétlenül nálunk nézhetitek, viszont az alábbi közvetítést ha elindítod akkor továbbra is weboldalunkon maradhatsz, párhuzamosan pedig nézheted a Montenegró - Magyarország Eb-selejtezős meccsünket is. Sőt, akár a hozzászólás részlegen szurkolhatsz is a magyar válogatottnak. Viszont előbb regisztrálj fórumunkra, ha utóbbit szeretnéd.

Hajrá Magyarország! Hajrá fiúk!