Vasárnap Berlinben küzdenek a magyar srácok a világbajnoki címért, viszont a feladat nagyon nehéz, ugyanis az ellenfél a torna társházigazdája, Németország lesz.

A szombati Izland elleni elődöntőn sikerült hét góllal nyerniük Sótonyi László legényeinek a szigetországi alakulat ellen, és ezáltal a döntőbe 100%-os teljesítménnyel jutottak, ami hatalmas teljesítmény. 7 mérkőzés, 7 siker. A világbajnoki címhez viszont még szükség van egy utolsóra.

A fináléig vezető úton a magyar válogatott a következő ellenfeleket győzte le: Argentína, Norvégia, Dánia, Bahrein, Svédország, Horvátország, illetve Izland.

A vasárnapi ellenfél Németország ugyancsak tökéletes mutatóval jutott a döntőig. Így tehát két 100%-os csapat küzd a trófeáért, viszont mi reménykedünk, hogy a világbajnoki arany a magyar srácok nyakába kerül.

Sajnos az oddsok nem nekünk kedveznek, de ennél nagyobb lehet a sikerélmény. A magyar U21-es férfi válogatott rendes játékidős győzelmére nem kevesebb, mint 5.00-ás szorzón fogadhatunk a bet365 irodánál, a döntetlenre 10.00-án, a hazaiak sikerére 1.22-ön.

Ezen kívül lehetőségünk van a világbajnoki cím győztesére is fogadni, ebben az esetben a németek sikere 1.15-öt ér, míg a magyar srácok végső győzelme 4.75-öt.

Aki kedveli az ázsiai hendikep fogadásokat annak érdemes megfontolnia a Magyarország +4 gól opciót, melyre 2.15-ös szorzót kínálnak. Ez ugyebár akkor nyertes ha Magyarország nyer, ha a rendes játékidő döntetlen lesz, vagy akár német siker esetén is ha ez kevesebb, mint 5 gólos. Ha pontosan négy gól különbséggel nyerne Németország, akkor a tét visszajár.

A mérkőzést élőben közvetíti a Sport 1 TV!

Hajrá srácok! Hajrá Magyarország!

Fogadj az U21-es kézilabda vb döntőre

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 július 1. 19:48 UTC.

július 02., vasárnap