Utolsó fordulót rendezik hétfőn az Európa-bajnokság selejtezőinek C-csoportjában, a nap fénypontja pedig az ukrán - olasz összecsapás lesz.

A két nemzeti válogatott, úgy Ukrajna, mint Olaszország, majdhogynem azonos mutatókkal várja az utolsó fordulós mérkőzést, egyedül az olaszok gólkülönbsége jobb.

Olaszország vs Ukrajna - Eredmenyek.com

Azt is tegyük hozzá, hogy az idén szeptember közepén lejátszott egymás elleni mérkőzésük mérlege is az olaszok fele billen, ugyanis Luciano Spalletti gárdájának Milánóban sikerült 2-1-re legyőzniük Ukrajnát. Most viszont idegen környezetben kellene megszerezni legalább az egy pontot, mely biztosíthatná számukra a jövő évi foci Eb-re való direkt kvalifikálást.

Az már a weboldalunkon megjelenő sportfogadás tippekből is látható, hogy ez a hétfői nap legnépszerűbb sporteseménye.

Az olaszok legutóbb Észak-Macedóniát 5-2-es arányban győzték le, mindeközben az ukrán válogatott a lengyel Lechia Gdansk ellen játszott barátságos mérkőzést, és aratott 2-0-ás sikert.

Amelyik csapat nyer az biztosan ott lesz a jövő évi Németországban megrendezett kontinensviadalon, a másik fél pedig a pótselejtezőkön folytathatja, és harcolhat a kvalifikálásért.

A fogadóirodák is tudják, hogy egy feszült mérkőzésre számíthatunk, így nem csoda, hogy pl. az Unibet az 5,5-nél húzta meg az alatt/fölött határt. Az első találkozójukon 4 sárga lap volt kiosztva, mind az összes az ukrán válogatottnak, most viszont ha jobban elfajulnak a dolgok, akkor akár meglehet a 6 kiosztott lap is, ami közel duplázós szorzón (1.98) játszható.

Ukrajna - Olaszország várható kezdőcsapatok

Ukrajna (4-2-3-1): Trubin; Karavaev, Zabarnyi, Matvilenko, Mykolenko; Sydorchuk, Zinchenko; Vanat, Sudakov, Mudryk; Dovbyk.

Olaszország  (4-3-3): Donnarumma; Darmian, Gatti, Acerbi, Dimarco; Barella, Jorginho, Bonaventura; Berardi, Raspadori, Chiesa.

Népszerű Unibetes fogadásépítő

  • Mindkét csapat szerez gólt
  • Több, mint 8,5 szöglet lesz a mérkőzésen
  • Több, mint 5,5 lapot oszt ki a játékvezető
  • Federico Chiesának több, mint 1,5 kaput eltaláló lövése lesz

Fogadj erre 7.00-ért az Unibeten!

Mikor és hol nézhetjük élőben az Ukrajna - Olaszország összecsapást?

A mérkőzést, hétfőn (november 20-án) rendezik a Leverkusen-i Bayarenában, 20:45-ös kezdéssel.

A mérkőzés játékvezetője: Jesús Gil Manzano

TV közvetítés: Spíler 2 TV

november 20., hétfő

Borítókép: Nicolo Barella - Olaszország vs. Ukrajna 2023 (Fotó: ph.FAB/Shutterstock)