A skót Premiershipben csak három fordulót játszottak le eddig, de már úgy néz ki, hogy csak a Celtic Glasgow és Glasgow Rangers számítanak a bajnoki cím megszerzésének harcában. Emiatt a negyedik fordulóban megrendezett városi rangadónak még nagyobb a jelentősége. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

Mindkét csapat mindhárom meccsét meggyőzően nyerte, a Celtic 15-3-as gólaránnyal, a Rangers pedig 9-2-es gólaránnyal néz az összecsapás elébe. Miután 2018 nagyjából csak a Celticről szólt, az idei meccseken megosztották a győzelmeket. Érdekes tény, hogy 2018 áprilisa óta minden meccsen a házigazda győzött. Idegenben legutóbb a Celtic nyert az említett év márciusában (2-3).

szeptember 01., vasárnap

Az olasz bajnokságban mindenki megszeretné szakítani a Juventus uralmát, ezért a ponthajsza már az elején elkezdődött. Egy félrelépést is már sokat jelenthet. Két kiélezett mérkőzés van a forduló műsorprogramjában, a torinói bajnokcsapat a Napolit fogadja, a Lazio pedig a szomszéd AS Rómát.

Eközben kezdetét veszi az idén utolsó Grand Slam-tornája, a US Open. Djokovic, Nadal és Federer is a rajtnál állnak. A nemrég visszatért Andy Murray nem érzi még játékát elég színvonalasnak, hogy ilyen rangos tornán részt vegyen, ezért a Rafa Nadal Challenger-tornán fog indulni. A női mezőnyben nyíltabb a harc és ezt az első körös Serena Williams - Maria Sharapova összecsapás jól tükrözi.

Kiemelt események

augusztus 27., kedd

augusztus 28., szerda

augusztus 29., csütörtök

augusztus 30., péntek

augusztus 31., szombat

szeptember 01., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.08.26. (07:52).