A Ligue 1-ben 14 forduló után, az éllovas Paris Saint-Germain úgy játszik, hogy akár kétszer annyi pontot gyűjthet a közeljövőben össze mint a ranglista második helyezettje. A Bordeaux elleni meccsük következik, ami segíthet az említett teljesítmény elérésében. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Október eleje óta nem ízleltek győzelmet Neymarék ellenfelei és a ranglista 12. helyére kerültek, így nagyon megcibált önbizalommal fogadják a fővárosiakat. Ha idegenben győz a PSG, akkor 45 pontjuk lesz, míg a második helyezett Lyonnak jelenleg csak 27 van.

december 02., vasárnap

A spanyol bajnokságban, a La Ligában, a sértett Real Madrid hazai pályán fogadja a Valenciát. Az Eibartól elszenvedett múlt hétvégi 3-0-s vereség után, a madridiak mindenáron a győzelmet fogják keresni. A Valencia viszont nem lesz könnyű préda, mivel ők 3-0-ra nyertek a múlt fordulóban a Vallecano csapata ellen és egy újabb győzelemmel egyenlítheti a Real pontszámait. Szintén Spanyolországban a Barcelona a második helyre esett az Atletico elleni döntetlenüket követően, így a Villarreal egy nagyon motivált csapattal kell szembenéznie vasárnap. A katalánok ellenfele 14 ponttal a 16. helyet foglalják el a bajnokságban.

Olaszországban izgalmas rangadó szerepel az eseményprogramban, hiszen az AS Roma az Intert fogadja. Mindkét csapatnak nagy a mérkőzés tétje. A harmadik helyen álló milánóiak a második helyet is elérhetik, ha a Napoli megbotlik, a rómaiak pedig 7. helyezésükön szeretnének javítani.

Csütörtökön kezdetét veszi a Franciaországban zajló EHF női kézilabda Európa-bajnokság. Magyarországot a C. csoportba sorsolták, Spanyolország, Hollandia és Horvátország lettek csoporttársaink. A kosárlabda kedvelőkre az NBA és Euroliga, a jégkorong kedvelőkre pedig, az NHL izgalmas összecsapásai várnak.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.26. (11:39).