Nem sok dolog lehet értékesebb egy focista számára, mint az első hely megerősítése egy vetélytárs ellen. A PSV csapata épp erre szomjazik a Feyenoord elleni vasárnapi rangadón. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

Az PSV-nek négy pont előnye van az Ajax-al, és tizenöt a Feyernoord-al szemben a 23. forduló előtt. Míg a házigazda eindhoveniek biztosak lehetnek az első helyezésükre függetlenül az összecsapás kimenetelétől, a vendégcsapat esetleges eredménytelensége akár a dobogóról való lecsúszást is jelentheti.

február 24., vasárnap

Spanyolországban is puskaporos lesz a hétvége, mivel a Barcelona a Sevilla otthonába utazik. Jelen pillanatban a katalán csapatnak hét pont előnye van a La Liga második helyezett Atletico csapatával szemben, de ez még kevés a teljes boldogsághoz. Akár egy kis figyelemvesztés is értékes pontok veszítését okozhatja egy olyan kaliberű gárda ellen mint a Sevilla (aki jelenleg a negyedik helyen áll a spanyol bajnokságban.) Ne felejtsd, 25%-os élő nyereménynövelőt ajánl az Unibet erre a mérkőzésre. Forró lesz a hangulat Angliában is, hiszen a Ligakupa döntője kerül lejátszásra a Manchester City és Chelsea között.

A teniszrajongók egy WTA Premier 5-ös rangú tornát követhetnek Dubaiból, és a Delray Beach-ben megrendezett ATP250-es kategóriájú versenyt. Dubaiban a világranglista 1. játékosa, Naomi Osaka ismét harcba lendül az Ausztrál Open sikerét követően. Az amerikai tornán többek között Juan Martin Del Potro, John Isner és Frances Tiafoe lesznek láthatók.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.19. (11:30).