Nick Kyrgios nemrég Montrealban verte Daniil Medvedevet és ezzel a győzelmével 3-1-re vezet az egymás elleni mérkőzéseken, de a New York-i összecsapásukon mégis csak a második esélyesként indul.

Nick Kyrgios (Fotó: Rena Schild/Shutterstock.com)

Az idei Wimbledon-döntőjével nyilván szintet lépett az ausztrál játékos (ATP 25.) és ez látszott a kemény borításra való visszatéréskor. Egyből nyert Washingtonban és Montrealban a negyeddöntőig jutott. Cincinnatiban korán kiesett, de a New York-i Grand Slamen ismét veszélyesnek látszik. Eddigi menetelése során csupán egy játszmát veszített a második fordulóban Benjamin Bonzi ellen. Nick négy alkalommal is volt már a US Open harmadik fordulójában, azonban csak az idén tudott túllépni a nyolcaddöntőbe. Nem csak a saját szempontjából nézve bír különleges jelentőséggel a Medvedevvel való mérkőzése, mivel amennyiben az orosz címvédő elveszti azt, akkor az első helytől is búcsúzni fog.

Medvedev Los Cabosban tornagyőzelemmel indította az idény második kemény pályás részét, majd Cincinnatiban az elődöntőig menetelt. A US Openen még nem veszített játszmát és a bukmékerek szerint esélyesebb a továbbjutásra. Bár az egymás elleni mérleg nem neki kedvez, Daniil az egyetlen győzelmét az idei Australian Openen szerezte (7-6, 6-4, 4-6, 6-2), amely az eddigi egyetlen Grand Slam-meccsük volt. Ezen a nyáron Kyrgios több figyelmet vonzott magára eredményeivel, de Medvedev még így is több magabiztosságot sugároz egy Grand Slam-formátummal rendelkező mérkőzésen.

Ne feledd, hogy az Unibetnél 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésekre a Grand Slam-torna első hetében, ugyanakkor részt vehetsz a nyolc millió forint nyereményalappal rendelkező fogadás bajnokságon is.

szeptember 05., hétfő

Tipp Mérkőzés nyertese Medvedev, Daniil @ 1.55

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.09.03., 17:49.